klikklik!

Friday, May 17, 2013

Korea : Seoul Tower

Sebenarnya, waktu ni dah masuk hari ke 3 di Korea Selatan. Kerana kesibukan tak sempat nak mengambil gambar-gambar di tempat yang sebelumnya. Bila balik rasa macam 'eh kenapa gambar sikit? nampaknya kena gi sana lagi' haha.


Cuaca di sana memang sejuk dan nyaman.  It was 9-14c, so its pretty cold. 


Seminggu di sana saya stuck tanpa Wi-Fi. Gambar semua di Iphone tergendala untuk 
di Share. Ipad boleh guna tapi gambar tak boleh transfer so apa pun tak boleh! Sudahnya pinjam
Iphone Ima, buat harta! Teehee. XD


Sampai sahaja di Seoul Tower, Nampak bangunan itu. Nampak Style, Kita Snap.



Menunggu 30 minit juga lah, Ramai yang nak naik ke Seoul Tower. -_-'
note : Jangan pergi on weekends. 


Inilah dia pemandangan ketika menaiki cable car untuk ke Seoul Tower. 
PRICELESS.


Cat & Peanut Yerb You <3
*tahan nak gelak*



Ni tour guide kami, Fasih berbahasa Korea! hahahahaha.
Ima ni kalau melancong kena bawa dia sebab dia tau dekat mana 
makanan yang sedap! teehee! :3

note : siapa yang tak kenal Ima ni adik kandung saya sedarah sedaging.


Ada Band perform haritu, memang Perfect.


Wajib bergambar. Sepet, okay bye jumpa di entry seterusnya! ^_^


13 comments:

Edzlin said...

Cantiknya gambar... Thanks a lot for sharing with your fans!

Ariz Lufias said...

Edzlin : no problem kak! ;)

Damayanti OjouSama said...

yay! nice picture n entry....

idayu90 said...

bagusnye ada adik yg pandai berbahasa korea...senang nk g melancong

ikah said...

salam ariz a.k.a saiful ridzuan bin abdul hamid(tudia..bg skali dgn nama penuh hehe).cantiknya view dkt korea.patut ramai org teringin nk p sana.thanks la sbb sudii share memori percutian ariz dkt sana dgn kami ni.

MisEyz BLurz said...

wahh..seronoknya dpt pergi korea...ehee

zarith sofia ibrahim said...
This comment has been removed by the author.
airono_sole said...

pic y sgt awesome!!lagi awesome if ade pic kt Jeju Island..tapi still jelesx30..nasib xjumpe RM members kat sne.kalo x kitorg lagi jeles kot;P

Aini Nabilah said...
This comment has been removed by the author.
Aini Nabilah said...

'Cat & Peanut YERB you' hehe..
YERB you Ariz! ;p

eza madya said...

Ariz nampak padlock izza kat situ tak? #ehh heheee tq ariz sharing is lovinggg! :)

Cik Nur™ said...

sepet dah macam org korea dah ye ariz..

tapikan, ada tak org korea yg tetibe je ckp korea dgn ariz..?

Firzanah said...

Bestnya fasih berbahasa korea. Untung kak ima.