klikklik!

Sunday, May 19, 2013

Korea : Random Shots

Sampai sahaja di airport Incheon, kami terus dapatkan teksi dan gerak ke hotel kami. 
The Taxi driver was friendly eventhough he doesnt speak english.
But the coolest part was Taxi kami tu pernah di
tumpangi oleh beberapa K-Pop Stars. Pehhhh! XD


View from our Hotel Room. 



One of the railway stations. public transportation disini memang antara yang terbaik di dunia.

  
Bimbimbap. A Wholesome meal dan yang penting Halal. 
terletak di Itaewon berdekatan dengan Masjid.
Kawasan situ memang banyak kedai Halal dan Sedap!. 
   

Dah lah sejuk makan aiskrim lagi! lol. 



 Sunset Di dalam train. Subhanallah. T_T

Itaewon, sunset lagi...Sumpah takkan pernah jemu!



Myeongdong


Shop till you drop!  okay jumpa di next entry ~ 


8 comments:

Siti Nurazmina said...

dekat Itaewon ada tak dia orang serve ramen + cheese kalau tak silap saya? btw saye follow blog ni :P tak leh..

Natasya Nabila Bt. Said said...

wahhh!!! best nyer gi sana... harap dpt gi kalau ada rezeki dan x da aral melintang... cantik sgt2 pemandangan di sana...

Edzlin said...

Macam mana tau taxi tu ramai artis kpop naik? Driver taxi cerita eh.

Sangat suka tengok pics yang kamu ambil :)

Ariz Lufias said...

SIti Nurazmina : ye ke? cam sedap je? tak try.
Natasha : Kena gi memang best!
Edzlin : Yup and ada tandatangan n gambar dorang. :)

Cik Nur™ said...

YaAllah..mmg cun lah pmandangan di sana.. :)

Ariz mkn kimchi x..?
Member Nur ckp kimchi kureng sedapp...betul ke?

MisEyz BLurz said...

seronoknya boleh jejalan di korea...

shen nurul hidayah said...

hai!!blogwalking sbb rindu berat kat korea..charming n helpful people...sumpah rasa nak repeat ehehehe..lagi2 ke sokcho city + mount seorak..just love to be able get to out of that super busy seoul hehehe

shen nurul hidayah said...

hai!!blogwalking sbb rindu berat dgn korea...etude house,charming n helpful people..sumpah nak repeat ehehehe esp. sokcho city n mount seorak..just love to be able to get out from that super busy seoul :)