klikklik!

Monday, May 20, 2013

Korea : Namiseom Island.

Hari ke-4 kami semua ke Nami Island. Perjalanan kira-kira 1 jam 45 minit
 dari Gapyeong Station dengan menaiki ITX train. Sampai sahaja di Nami berpusu-pusu 
orang beratur nak naik feri. Rasanya lebih 5 ribu orang juga lah nak ke Nami! serius lebih 5 ribu orang! Pehhhhh! 

Nota : Again, Kalau taknak sesak Jangan pergi on weekends and public holidays. 


Ramai orang.

Tapi cantik.


Gambar.

Gambar lagi...

Pondok membaca.


Bunga ada daun Tiada.

Pokok.

Entry malas menulis namanya! ha ha. Nami island
merupakan tempat pengambaran drama popular 'Winter Sonata' but sadly 
tak pernah tengok. Jadi, tak boleh nak relate. Haha. Sesiapa yang 
nak tengok pemandangan yang cantik dan udara yang nyaman Namiseom Island
is highly recommended. Rasanya sampai sini je kot cerita pasal korea. Rasa rugi sikit sebab tak dapat nak share full experience sebab tak snap gambar dan rakam video di semua tempat but I'll def come back here again, I love the People, The system, The vibes...Siapa yang minat melancong kena datang Korea. Ahhh,  After 2 years of not being able to join my family vacation due to work it's nice to travel with em. Okay sampai disini saja. Jumpa di entri seterusnya! =)

8 comments:

putry yudist said...

nice view .. just hope one day sy akan sampai kat sini jugak .. :)

Unknown said...

Maksd pondok membaca?

Nazatul Azwa Ahmad Nazari said...

Bole jd nature photographer jgk ni!haha good job.. ade bakat :)

Afifah Sakinah said...

Cantiknya Korea!Teringin nak pergi sana jugak..

Cik Nur™ said...

Wiiii...uniknya pondok membaca tu.. :)

Ariz masuk tak dalam tu..??

cantik2lah pic yg ariz amik..sejukkk mata tgk.. :)

Winter sonata tu, Nur pun tak pernah tgk..hihi..


Nordiana Mohd Taib said...

Subhanallah.. Cantiknyaa Korea.. I hope one day, I will be there.. Insyaallah.. :)

Nurain How @ Nurain Mohd Arif said...

Baru tau ada bunga tak da daun...

Putri Mia said...

Bestnya dapat pergi Korea.

Tak berkait: ARIZ <3 Saya ada post tentang awak di blog saya.